Kako sam se riješila akni za samo 3 mjeseca?

U samo tri mjeseca korištenja #noAkne sapuna, tonika i melema, problem je uspješno riješen.
 
 “Kada sam dobila Ingea bio #noAkne sapun,melem i tonik za lice, isprva sam bila skeptična zbog ranijih iskustava sa raznim proizvodima za njegu lica, no kako je vrijeme prolazilo uvidjela sam napredak na mome licu. “Na fotografiji možemo vidjeti razliku prije i poslije 3 mjeseca korištenja Ingea bio #noAkne proizvoda”.

PRIJE

POSLIJE 3 MJESECA KORIŠTENJA

#NoAkne kolekcija  načinjena je od najfinijeg nevena, čajevca, osnažena jakim propolisom koji u zaborav bacaju masnu i problematičnu kožu, akne i prištiće. I sve to uz ugodan i osvježavajući miris limuna.

„Ne samo da su mi ovi proizvodi pomogli da se ožiljci i akne povuku te su mi također mnogo pomogli pri obnavljanju kože koja je nakon korištenja ovih proizvoda postala mnogo hidratizanija te njegovanija.“

Sapun, tonik i melem iz kolekcije #noAkne, jaki su saveznici u borbi protiv problematične i masne kože. Svakodnevnom i pravilnom primjenom ovi proizvodi otklanjaju mrtve stanice kože, uklanjaju masne naslage te spriječavanjem začepljenja pora onemogućuju nastanak novih akni na koži.

4 koraka za zbogom aknama

To su SAPUN, TONIK, MASKA i MELEM iz nove IngeaBio kolekcije #Noakne. Sačinjeni od najfinijeg nevena, čajevca, osnaženi jakim propolisom zauvijek u zaborav bacaju masnu i problematičnu kožu, akne i prištiće. 

1. Antibakterijski sapun NO-AKNE

Korištenjem svaku večer uklanjanja nečistoće i sloj mrtvih stanica kože. Čajevac i propolis djeluju antibakterijski, dok hranjive tvari iz meda revitaliziraju kožu. Prilikom prikupljanja peludi sa cvijeća pčele prikupljaju veliku količinu željeza, kalija, kalcija i drugih minerala.

2. NO-AKNE tonik za lice

Svojim antibakterijskim, antiseptičnim i protugljivičnim djelovanjem, barem dva puta na dan brani kožu od svih štetnih čimbenika zbog kojih ona postaje problematična. Također, hidratizira i vlaži kožu, čisti i djeluje kao ljekovito sredstvo. Najbolje ga je jutro i navečer raspršiti po očišćenom licu i tijelu. Moguće koristiti kao ovlaživač (raspršiti po koži) ili kao pomoć pri uklanjanju nečistoća (uz pomoć blaznice).

3. NO-AKNE maska za lice

Pravilnim nanošenjem, jednom do dva puta  tjedno, baca akne na koljena. Iz kože izvlači štetne tvari i višak masnoće. U život je vraća hranjivim tvarima i štiti od starenja.

Maska se nanosi 1-2 puta tjedno u tankom sloju. Kada se osuši, ispere se mlazom tople vode.

4. Melem protiv akni

Melem čisti lice od akni i smiruje kožu. Pravimo ga od ljekovitih biljnih i eteričnih ulja, pčelinjeg voska i propolisa. Djeluje antibakterijski, antivirusno i ima antiseptičko djelovanje.

#noAkne melem potrebno je nanijeti na očišćenu kožu. Može ga se koristiti 2-3 puta na dan. Osim što je snažan borac protiv akni, ovaj melem obnavlja oštećenu kožu, smanjiva crvenilo i ožiljke te pomaže kod manjih opekotina.

Dodaj čitavu kolekciju u košaricu!

Dostava i plaćanje

Proizvode koje naručite sa web trgovine SamoPrirodno.com primit ćete na kućnu adresu u roku od 72 sata putem brze pošte.

Plaćanje je moguće samo pouzećem. Plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.

Tko je IngeaBio?

Dolina rijeke Neretve, mediteranska klima i hercegovački krš bogat ljekovitim biljem što kroz stoljeća liječe, krijepe i umiruju ljude podneblje je u kome postoje idealni uvjeti za proizvodnju najkvalitetnijih vrsta meda i ulja. U zemlji rastu raznolike biljke nama potrebne za hranu.

Prirodna kozmetika Ingea od njih priprema meleme, kreme, maske, gelove, ulja za lijek i očuvanje ljepote. Obiteljska tradicija u pčelarstvu i proizvodnji prirodnih preparata, stečena znanja i iskustva temelj je na kojima se gradi Ingea.

Iza priče o Ingea bio brendu skriva se ime mlade i sposobne Inge, nasljednice mostarske porodice Krešić poznate po pčelarstvu.