Rješenje za akne u samo 4 koraka

Na tržištu postoji cijeli niz različitih medicinskih krema koje obećavaju uklanjanje bubuljica, no koliko su zaista uspješne u tome? Mnoge od njih nemaju baš nikakva učinka, a osim toga postoji mogućnost da vaša koža burno reagira na takve proizvode i da se stanje pogorša. Mi nudimo 100% prirodno rješenje koje će ukloniti akne sa tvog lica!

4 koraka za zbogom aknama

To su SAPUN, TONIK, MASKA i MELEM iz nove IngeaBio kolekcije #Noakne. Sačinjeni od najfinijeg nevena, čajevca, osnaženi jakim propolisom zauvijek u zaborav bacaju masnu i problematičnu kožu, akne i prištiće. 

1. Antibakterijski sapun NO-AKNE

Korištenjem svaku večer uklanjanja nečistoće i sloj mrtvih stanica kože. Čajevac i propolis djeluju antibakterijski, dok hranjive tvari iz meda revitaliziraju kožu. Prilikom prikupljanja peludi sa cvijeća pčele prikupljaju veliku količinu željeza, kalija, kalcija i drugih minerala.

2. NO-AKNE tonik za lice

Svojim antibakterijskim, antiseptičnim i protugljivičnim djelovanjem, barem dva puta na dan brani kožu od svih štetnih čimbenika zbog kojih ona postaje problematična. Također, hidratizira i vlaži kožu, čisti i djeluje kao ljekovito sredstvo. Najbolje ga je jutro i navečer raspršiti po očišćenom licu i tijelu.

3. NO-AKNE maska za lice

Pravilnim nanošenjem, jednom do dva puta  tjedno, baca akne na koljena. Iz kože izvlači štetne tvari i višak masnoće. U život je vraća hranjivim tvarima i štiti od starenja.

Maska se nanosi 1-2 puta tjedno u tankom sloju. Kada se osuši, ispere se mlazom tople vode.

4. Melem protiv akni

Melem čisti lice od akni i smiruje kožu. Pravimo ga od ljekovitih biljnih i eteričnih ulja, pčelinjeg voska i propolisa. Djeluje antibakterijski, antivirusno i ima antiseptičko djelovanje.

Dodaj čitavu kolekciju u košaricu!

Dostava i plaćanje

Proizvode koje naručite sa web trgovine SamoPrirodno.com primit ćete na kućnu adresu u roku od 72 sata putem brze pošte.

Plaćanje je moguće samo pouzećem. Plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.

Tko je IngeaBio?

Dolina rijeke Neretve, mediteranska klima i hercegovački krš bogat ljekovitim biljem što kroz stoljeća liječe, krijepe i umiruju ljude podneblje je u kome postoje idealni uvjeti za proizvodnju najkvalitetnijih vrsta meda i ulja. U zemlji rastu raznolike biljke nama potrebne za hranu.

Prirodna kozmetika Ingea od njih priprema meleme, kreme, maske, gelove, ulja za lijek i očuvanje ljepote. Obiteljska tradicija u pčelarstvu i proizvodnji prirodnih preparata, stečena znanja i iskustva temelj je na kojima se gradi Ingea.

Iza priče o Ingea bio brendu skriva se ime mlade i sposobne Inge, nasljednice mostarske porodice Krešić poznate po pčelarstvu.