Loading...

Čaj od gorkog pelina

5,00 KM

Ljekovita svojstva:

Pelin pomaže u liječenju gastrointestinalnih tegoba. Pročišćava i jača krv.

Konzumacija:

1 čajnu žlicu biljke preliti sa 0,2 l vrele vode, poklopiti da odstoji 15 minuta te procijediti.

Uzimati jednu do tri šalice čaja u tijekom dana.

Pelinov čaj se pije u gutljajima iza jela, najduže sedam dana. Poslije odmora od sedam dana može se ponovo uzimati.

Na zalihi

DOSTAVA I PLAĆANJE

Proizvode koje naručite sa web trgovine SamoPrirodno.com primit ćete na kućnu adresu u roku od 72 sata putem brze pošte.

Plaćanje je moguće samo pouzećem. Plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.

Loading...

O proizvođaču

Obitelj Krešić se već godinama intenzivno bavi pčelarstvom i pravljenjem pripravaka od meda u svrhu liječenja mnogih bolesti. 

Rad obitelji Krešića priznat je i poznat diljem Europe i svijeta. Velike uspjehe postižu u liječenju tumora pluća, mozga i prostate kao i liječenju neplodnosti.

Obiteljska tradicija u pčelarstvu i proizvodnji zdrave hrane, stečena znanja i iskustva, godine upornog rada i inovacije temelji su na kojima se gradi Pčelarstvo Krešić.

Konstantna ulaganja u opremu, najsuvremenije košnice sa satelitskim praćenjem prinosa, kontrolirana prerada meda i ljekovitog bilja, tople i hladne komore za čuvanje proizvoda i uređene i dobro opskrbljene trgovine garancija su kvalitete i kontinuiteta proizvodnje i usluge.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Čaj od gorkog pelina”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

možda će vas zanimati i ovi proizvodi...