Loading...

Energy honey

10,00 KM

Ljekovita svojstva:

Energija sadržana u matičnoj mliječi, polenu i propolisu je instant energija, hrana koja sadrži izvanredne količine vitamina, bjelančevina, enzima, antibakterijske i antibiotske komponente. Svi ovi čimbenici djeluju kao biokatalizatori u regeneraciji stanica i pomažu podizanju općeg imuniteta.

Mogu ga konzumirati odrasli i djeca starija od godinu dana.

Sastav: 5 vrsta meda koji je odležao na iglicama bora, polen, propolis i matična mliječ.

Konzumacija: 2x dnevno po jedna čajna žlica.

Sadržaj: 100 ml

Na zalihi

Pregledajte druge proizvode:
Sretni ste što ste pronašli ovaj proizvod? Podijelite ga sa prijateljima:

DOSTAVA I PLAĆANJE

Proizvode koje naručite sa web trgovine SamoPrirodno.com primit ćete na kućnu adresu u roku od 72 sata putem brze pošte.

Plaćanje je moguće samo pouzećem. Plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.

Loading...

Dodatne informacije

Težina 100 g

O proizvođaču

Obitelj Krešić se već godinama intenzivno bavi pčelarstvom i pravljenjem pripravaka od meda u svrhu liječenja mnogih bolesti. 

Rad obitelji Krešića priznat je i poznat diljem Europe i svijeta. Velike uspjehe postižu u liječenju tumora pluća, mozga i prostate kao i liječenju neplodnosti.

Obiteljska tradicija u pčelarstvu i proizvodnji zdrave hrane, stečena znanja i iskustva, godine upornog rada i inovacije temelji su na kojima se gradi Pčelarstvo Krešić.

Konstantna ulaganja u opremu, najsuvremenije košnice sa satelitskim praćenjem prinosa, kontrolirana prerada meda i ljekovitog bilja, tople i hladne komore za čuvanje proizvoda i uređene i dobro opskrbljene trgovine garancija su kvalitete i kontinuiteta proizvodnje i usluge.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Energy honey”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

možda će vas zanimati i ovi proizvodi...