Loading...

Sirup od iglica bora

20,00 KM

Ljekovita svojstva:

Djeluje na respiratorni sistem, propolis koji se nalazi u sirupu djeluje kao prirodni antibiotik. Kod djece pomaže kod bronhitisa i jača opći imunitet djece i otvara im apetit.

Sastav:

4 vrste meda koji je odležao na iglicama bora i propolis.

Konzumacija:

3x dnevno po jedan gutljaj ili uzeti po jednu čajnu žlicu.

Na zalihi

DOSTAVA I PLAĆANJE

Proizvode koje naručite sa web trgovine SamoPrirodno.com primit ćete na kućnu adresu u roku od 72 sata putem brze pošte.

Plaćanje je moguće samo pouzećem. Plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.

Loading...

O proizvođaču

Obitelj Krešić se već godinama intenzivno bavi pčelarstvom i pravljenjem pripravaka od meda u svrhu liječenja mnogih bolesti. 

Rad obitelji Krešića priznat je i poznat diljem Europe i svijeta. Velike uspjehe postižu u liječenju tumora pluća, mozga i prostate kao i liječenju neplodnosti.

Obiteljska tradicija u pčelarstvu i proizvodnji zdrave hrane, stečena znanja i iskustva, godine upornog rada i inovacije temelji su na kojima se gradi Pčelarstvo Krešić.

Konstantna ulaganja u opremu, najsuvremenije košnice sa satelitskim praćenjem prinosa, kontrolirana prerada meda i ljekovitog bilja, tople i hladne komore za čuvanje proizvoda i uređene i dobro opskrbljene trgovine garancija su kvalitete i kontinuiteta proizvodnje i usluge.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Sirup od iglica bora”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

možda će vas zanimati i ovi proizvodi...