Loading...

Supozitoriji (čepići) protiv hemoroida

20,00 KM

Ljekovita svojstva:

Veoma efikasan prirodni preparat za smirivanje unutarnjiih i vanjskih hemoroida. Čepići se rade se na bazi čempresa, nevena,  kantariona i pčelinjeg voska.

Konzumacija:

U liječenju se koristi kombinacija melema i čepića.

Sadržaj: 10 komada

Na zalihi

Pregledajte druge proizvode:
Sretni ste što ste pronašli ovaj proizvod? Podijelite ga sa prijateljima:

DOSTAVA I PLAĆANJE

Proizvode koje naručite sa web trgovine SamoPrirodno.com primit ćete na kućnu adresu u roku od 72 sata putem brze pošte.

Plaćanje je moguće samo pouzećem. Plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.

Loading...

O proizvođaču

Ante Krešić se već godinama intenzivno bavi pčelarstvom i pravljenjem pripravaka od meda u svrhu liječenja mnogih bolesti. Pčelarstvom se počeo baviti prvenstveno iz zdrastvenih razloga jer je obolio od karcinoma pluća koji je preparatima na bazi meda uspješno izliječio.

Rad Ante Krešića priznat je i poznat diljem Europe i svijeta. Velike uspjehe postiže u liječenju tumora pluća, mozga i prostate kao i liječenju neplodnosti.

Obiteljska tradicija u pčelarstvu i proizvodnji zdrave hrane, stečena znanja i iskustva, godine upornog rada i inovacije temelji su na kojima se gradi Pčelarstvo Krešić.

Konstantna ulaganja u opremu, najsuvremenije košnice sa satelitskim praćenjem prinosa, kontrolirana prerada meda i ljekovitog bilja, tople i hladne komore za čuvanje proizvoda i uređene i dobro opskrbljene trgovine garancija su kvalitete i kontinuiteta proizvodnje i usluge.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Supozitoriji (čepići) protiv hemoroida”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

možda će vas zanimati i ovi proizvodi...