Slika na kojoj je zabilježen jedan od najnevjerojatnijih trenutaka medicine

Jedno po jedno, sva djeca su se probudila iz dijabetske kome. Soba smrti i mraka postala je mjesto radosti i nade.

Na ovoj slici je zabilježen jedan od najnevjerojatnijih trenutaka medicine. Naime 1922. godine na Univerzitetu u Torontu, znanstvenici su otišli u bolničko odjeljenje s djecom koja su bila u komi i umirala od dijabetičke keto-acidoze.

Zamislite sobu punu roditelja koji sjede kraj kreveta i čekaju neizbježnu smrt svog djeteta. Znanstvenici su išli od kreveta do kreveta i ubrizgavali djeci novi pročišćeni ekstrakt – inzulin. Kada su posljednjem djetetu ubrizgali inzulin, prvo dijete kojem su ubrizgali se probudilo iz kome. Jedno po jedno, sva djeca su se probudila iz dijabetske kome. Soba smrti i mraka postala je mjesto radosti i nade.

Zahvaljujući doktorima Fredericku Bantingu i Charlesu Bestu, koji su zbog svog otkrića inzulina iduće godine dobili Nobelove nagrade u oblasti fiziologije i medicine. Prije nego što je Banting počeo spašavati živote inzulinom, bio je doktor za vrijeme Prvog svjetskog rata u kanadskoj vojsci. U bitci kod Kambreja, usprkos povredama koje je zadobio, uspio je pomoći drugim muškarcima 16 sati sve dok ga drugi doktor nije zaustavio. Bio je nagrađen i 1919. godine za herojstvo.

Sirup djeluje na respiratorni sustav, a propolis koji se nalazi u sirupu djeluje kao antibiotik. Kod djece pomaže kod bronhitisa podižući opći imunitet i otvara im apetit.

Sirup sastoji propolis i 4 vrste meda koji je “odležao” na iglicama bora.

Konzumira se 3 puta dnevno po jedan gutljaj ili uzeti po jednu čajnu žlicu.

Dostava i plaćanje

Proizvode koje naručite sa web trgovine SamoPrirodno.com primit ćete na kućnu adresu u roku od 72 sata putem brze pošte.

Plaćanje je moguće samo pouzećem. Plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.