Specijalni med za dijabetičare

Istraživanje provedeno na Sveučilištu u Teheranu bavilo se utvrđivanjem utjecaja konzumacije meda na dijabetičare. Tijekom 8 tjedana kliničkog istraživanja znanstvenici su dokazali da med doprinosi reguliranju  tjelesne težine i lipidima u krvi dijabetičara, naravno uz oprez.  Pravilna prehrana, redovno uzimanje lijekova i kretanje tri su obavezna faktora kod oboljelih od dijabetesa.

Med pomaže kod poboljšanja krvne slike, regeneracije organizma i oštećenih stanica i niza drugih stanja. Sirovi med potiče proizvodnju inzulina što objašnjava zašto šećer u krvi nakon konzumacije pada više nakon 1h nego kada se konzumira “obični” šećer. Glukoza iz meda odličan je detoksikator i aktivator jetre, a jetra je centralni organ našeg organizma. Dakle, dijabetičari smiju uzimati med ali u manjim dozama. 

Ljekovita svojstva:

Specijalni med kojega mogu koristiti dijabetičari. Pomaže kod poboljšanja krvne slike, regeneracije organizma, regeneracije oštećenih stanica u organizmu i niza drugih bolesti.

Sastav: Specijalni med za dijabetičare oplemenjen je polenom, propolisom, matičnom mliječi i 5 vrsta bilja.

Konzumacija: 3x dnevno po jedna čajna žlica.

Sadržaj: 500 gr

Dostava i plaćanje

Proizvode koje naručite sa web trgovine SamoPrirodno.com primit ćete na kućnu adresu u roku od 72 sata putem brze pošte.

Plaćanje je moguće samo pouzećem. Plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.

O proizvođaču

Obitelj Krešić se već godinama intenzivno bavi pčelarstvom i pravljenjem pripravaka od meda u svrhu liječenja mnogih bolesti. 

Rad obitelji Krešića priznat je i poznat diljem Europe i svijeta. Velike uspjehe postižu u liječenju tumora pluća, mozga i prostate kao i liječenju neplodnosti.

Obiteljska tradicija u pčelarstvu i proizvodnji zdrave hrane, stečena znanja i iskustva, godine upornog rada i inovacije temelji su na kojima se gradi Pčelarstvo Krešić.

Konstantna ulaganja u opremu, najsuvremenije košnice sa satelitskim praćenjem prinosa, kontrolirana prerada meda i ljekovitog bilja, tople i hladne komore za čuvanje proizvoda i uređene i dobro opskrbljene trgovine garancija su kvalitete i kontinuiteta proizvodnje i usluge.