Ublažavanje simptoma bronhitisa kod djece prirodnim putem

Akutni bronhitis predstavlja jednu od najčešćih bolesti kod djece. Bronhitis kao termin označava nespecifičnu upalu bronha i javlja se u različitim stanjima dječje dobi.

Najčešće se radi o akutnom bronhitisu izazvanom virusnim infekcijama, a kašalj je glavno obilježje bolesti.

Djeca u početku imaju smetnje gornjih dišnih puteva (poput sekrecije iz nosa, upale ždrijela i konjuktivitisa) koje se nakon 3-4 dana “spuštaju” prema plućima tj. razvijaju znakove bronhitisa: suhi, nadražajni, učestali kašalj. Nakon nekoliko dana može se javiti i produktivni kašalj uz obojeni (žućkasti) iskašalj.

Zimski period i rano proljeće je doba kada su respiratorni virusi dominantni patogeni, stoga je i javljanje bronhitisa u tom razdoblju učestalije.

Širenje bolesti je brzo, kapljičnim putem ili nečistim rukama.

Sirup djeluje na respiratorni sustav, a propolis koji se nalazi u sirupu djeluje kao antibiotik. Kod djece pomaže kod bronhitisa podižući opći imunitet i otvara im apetit.

Sirup sastoji propolis i 4 vrste meda koji je “odležao” na iglicama bora.

Konzumira se 3 puta dnevno po jedan gutljaj ili uzeti po jednu čajnu žlicu.

Dostava i plaćanje

Proizvode koje naručite sa web trgovine SamoPrirodno.com primit ćete na kućnu adresu u roku od 72 sata putem brze pošte.

Plaćanje je moguće samo pouzećem. Plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.

O proizvođaču

Obitelj Krešić se već godinama intenzivno bavi pčelarstvom i pravljenjem pripravaka od meda u svrhu liječenja mnogih bolesti. 

Rad obitelji Krešića priznat je i poznat diljem Europe i svijeta. Velike uspjehe postižu u liječenju tumora pluća, mozga i prostate kao i liječenju neplodnosti.

Obiteljska tradicija u pčelarstvu i proizvodnji zdrave hrane, stečena znanja i iskustva, godine upornog rada i inovacije temelji su na kojima se gradi Pčelarstvo Krešić.

Konstantna ulaganja u opremu, najsuvremenije košnice sa satelitskim praćenjem prinosa, kontrolirana prerada meda i ljekovitog bilja, tople i hladne komore za čuvanje proizvoda i uređene i dobro opskrbljene trgovine garancija su kvalitete i kontinuiteta proizvodnje i usluge.